Storfjordens Automobil Klubb

Veteranbilklubben for hele Sunnmøre


Firmaet synes å ha etablert en god base av biler for utleie og vi er blitt kontaktet for å gjøre dette kjent for våre medlemmer. 
Forskjellige biler er aktuelt til forskjellig behov som arrangement, filmstatister etc, så hvis du kan tenke deg å bruke bilen din til slike formål så vil vi anbefale å kontakte firmaet. Klikk på bildet for link.

Obs SAK har ingen erfaring med selskapet, betalingsoppgjør o.l. og påtar seg ikke noe ansvar for anbefalingen. 

I sin henvendelse til oss skriver selskapet:
Vi unngår å ta inn veterankjøretøy som ligger inne på noen billigbase på nett.
NorgesKlenodier.no formidler kun landets beste kjøretøy.
Kan dere behjelpe oss å få til dette enda bedre, bidrar vi tilbake optimalt for dere, klubben og klenodiene dere har.
Målet er IKKE en base med kun bryllupskjøretøy, men alt som har så høyt nivå at det kan leies ut til show, events, fotografering etc. Folk må få se hva hele Norge har å by på og ikke bare hovedstadens beste!

Her er våre intensjoner...

  1. Støtte veteranbilhobbyen og skape kundeforståelse for hva det koster å kjøpe/eie, vedlikeholde landets fineste biler. Støtte også ved å behjelpe eiere landet rundt for å ivareta en viktig og trivelig kultur.
  2. Besørge at kvalitetsveteranbiler kommer mer frem i dagens lys og ikke bare blir å se på motormesser for helt spesielt interesserte. Helst i trafikken, i bybildet, ved hoteller, parker osv. Passivt eller ved kjøring.

  3. Promotere/ formidle veteranbiler av klasse. Normalt tar vi et lite honorar for vår jobb og profilering. Ca 1 av 10 velger å betale mot at vi gir en betydelig responsgaranti (info på nettside).

  4. Ikke konkurrere med landets billigbaser som formidler rubbel og bit. Tvert om unngå kjøretøy som profileres i alle landets billigbaser. Topp bilkunst konkurrerer aldri med billigbørser til 90 talls utleiepriser.

  5. Sikre lovlig utleie. Vi leier mange ganger selv direkte av bileier og betaler 8% mva på vegne av bileier. Dessuten besørger vi nødvendige garantier ovenfor alle parter. Se nettside for mer info.

  6. Sosiale aktiviteter, deltakelse på arrangementer osv. Sørge for betaling til eiere der arrangør tjener penger på at bilen vises frem eller benyttes. Vi er en eksklusiv del av veteranbilhobbyen.

  7. Behjelpe eiere, sikre en best mulig fremtoning, få opp interessen blant yngre (inkl. via Instagram) slik at veteranbilhobbyen ikke blir borte med den «gamle» generasjonen.
  8. Vi gir råd om utleiepris basert på hva markedet normalt betaler. Vi tillater ikke prisprostitusjon som ødelegger markedet eller andre eiere. Vi er de eneste i Norge som kan sette slike retningslinjer fordi vi har mange års erfaring, har mye utleie og et nivå som ikke finnes liknende av andre steder i Norden.

 

Vennlig hilsen John Aadnekvam

Ingen bilder

LOGG INN 

for å se kjøretøyregister og andre sider forbeholdt medlemmer

FacebookTwitterGoogle Bookmarks
Ingen bilder

SAK hjulhuset

Copyright © 2013. All Rights Reserved.