Storfjordens Automobil Klubb

Veteranbilklubben for hele Sunnmøre

BILBROSJYRER
Det er kanskje litt lite kreativt å bruke denne siden til å publisere saker som allerede finnes på nettet, og som alle likevel har tilgang til, men nå er det engang slik at ingen har tid til å søke etter atter alt mulig, så hvis noen kommer over interessant stoff er det fint om dette kan sendes over et tips til hjemmeside redaktøren, - helst med kopi av linken. (Bruk "Del" ikonet eller klipp på adressen øverst til venstre. Når dette blir blått klikker du høyre musknapp og velger kopier. Deretter åpner du e-mail lager en ny til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., skriver kort hva det gjelder og limer inn linken ved å bruke høyre mustast igjen og velge lim inn.)   

Ved leting etter andre ting kom jeg over en interessant side som tilbyr kopier av originalbrosjyrer trykt på glanset papir og innbundet som originalen.
Der er brosjyrer fra nesten alle merker, både Europeiske og Amerikanske, men er selvsagt ikke komplett. 
Prisene er også overkommelige, så her er det bare å bestille originalbrosjyrer folkens.
Klikk her eller på bilder for link.
Obs! Alfabetlisten er ikke helt konsekvent. Noen er lagret på modellnavn istedenfor merke. MKII Jaguar finnes eksempelvis på M.
Forsiden på brosjyrene vises ved å føre skrivemerket over linjene,  - se nedenfor.

Her følger noen eksempler:

Ved å klikke på en linje får du opp beskrivelse av brosjyren med innholdsfortegnelse som nedenfor. Dette er en forholdsvis kostbar brosjyre.

 

 

 

 

 

 

 

Ingen bilder

LOGG INN 

for å se kjøretøyregister og andre sider forbeholdt medlemmer

FacebookTwitterGoogle Bookmarks
Ingen bilder

SAK hjulhuset

Copyright © 2013. All Rights Reserved.