Storfjordens Automobil Klubb

Veteranbilklubben for hele Sunnmøre

Fra løp, turer og treff

 


SE FLERE BILDER NEDENFOR OG PÅ VÅR WEB KATALOG

Klubbens utstilling Lørdag og søndag 3-4. mai 2014 ble avviklet i til dels dårlig vær, men fikk likevel fantastisk oppslutning og mediedekning.

Dette må utstillingens general Hans Olav Drabløs og hans gode hjelpere ha mye av æren for; dette kommer ikke av seg selv men er resultat av god planlegging, mye godt forhåndsarbeid og god markedsføring. 

Lokalitetene til Team Verksted, både ute og inne, var ideelle for utstillingen. Det er også hyggelig å notere seg at et slikt arrangement ikke behøver å legges til Moa eller bysentrum - da åpner flere muligheter seg for oss. Det er også hyggelig å høre at mange ga tilbakemelding om at billettene var nesten for billig. Klubben har også merket seg at slike arrangement gir muligheter til betydelig mer salg av pølser m.v. Folk tok seg god tid og man blir sulten og pølsekøen ble laang.

Både NRK og alle lokalaviser var tilstede og laget fyldige reportasjer.

Linker til reportasjer m.v:
Smp.no  Bygdebladet LogoNordre
Seaside Custom

Bildegalleri 

 Flere bilder se web katalog:

 

 

 

 

Åpningstid begge dager: 10-18.

 ØNSKER DU Å STILLE UT DIN BIL?
Se mer info nedenfor. evt. kontakt  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.for mer informasjon.
DET FINNES MER LØPENDE INFO PÅ FACEBOK SIDEN!
https://www.facebook.com/pages/Classic-car-show-2014/386453951496772?notif_t=fbpage_fan_invite
 

Arrangør: Storfjordens Automobilklubb

SAK Logo 30 år 

 

Vil du stille ut bilen din?

                       

Arrangementskomiteen arbeider kontinuerlig med å sette sammen et representativt utvalg av ulike typer kjøretøy til Classic Car Show 2014. Vi kontakter daglig bileiere som vi vet har kjøretøy som vi gjerne vil skal vises frem for publikum. Vi arbeider for best mulig spredning på ulike typer kjøretøy, slik at vi ikke får for mange biler av samme type. Bilene blir organisert og plassert etter tema eller kategori, noen innendørs og noen utendørs. Det blir klubbstands utendørs for inviterte gjesteklubber og samarbeidspartnere.

 

Hvis du ennå ikke har blitt kontaktet av komiteen og har lyst til stille ut bilen din inne på selve utstillinga, kan du ta kontakt med oss. Du kan kontakte oss med å legge inn en kommentar til dette innlegget, eller med å sende en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

Husk at ALLE som ankommer Classic Car Show 2014 i et klassisk kjøretøy får plass på «Finbilparkeringen» rett ved inngangen. På finbilparkeringen er det ingen forhåndspåmelding.

 

 

 

Medlemmer-Logg inn!

Som medlem kan du logge inn og få tilgang til medlemsrelaterte sider.

Som innlogget finner du nye menypunkter i hovedmenyen samt en egen meny i sidefeltet. Artikler som er forbeholdt medlemmer vil også bli synlige.

SAK hjulhuset

Copyright © 2013. All Rights Reserved.