Storfjordens Automobil Klubb

Veteranbilklubben for hele Sunnmøre

LMK Forsikring er et unikt samarbeid mellom LMK  (Landsforbundet av Motorhistoriske Kjøretøyklubber) og WaterCircles Norge AS. Dette er en svært gunstig forsikring for alle typer veterankjøretøy. I tillegg får medlemmer 15 % totalkunderabatt på alle øvrige private forsikringer.

Det stilles noen krav til bilen og bruken av den for å kunne benytte en slik forsikring (stikkord: originalitet, garasje, ikke benyttes som hverdagsbil etc.). Til gjengjeld så er dette en svært gunstig forsikring og premien starter på NOK 395/495 med forsikringssum inntil NOK 250.000.
Les mer på

Ønsker du et tilbud fra LMK forsikring?
Kontakt.
+47 22 41 39 00 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .
Øvre Slottsgate 2B
www.lmk.no

Medlemmer-Logg inn!

Som medlem kan du logge inn og få tilgang til medlemsrelaterte sider.

Som innlogget finner du nye menypunkter i hovedmenyen samt en egen meny i sidefeltet. Artikler som er forbeholdt medlemmer vil også bli synlige.

SAK hjulhuset

Copyright © 2013. All Rights Reserved.