Storfjordens Automobil Klubb

Veteranbilklubben for hele Sunnmøre

Jentehjulet

Referat fra møte i Jentehjulet 4.feb

Sted: Hjulhuset.

Vi var seks damer fra Jentehjulet som hadde en utrolig kjekk kveld på Hjulhuset.

Karen startet med å gå gjennom årsmeldinga og årsregnskapet for jentehjulet i 2015.
Vi er utrolig godt fornøyd med 8500, - i overskudd. Vi har hatt det mest aktive året siden vi startet opp. På tross av at jubileumsfesten gikk i minus, greide vi å skaffe oss god inntekt på andre ulike ting.

Vi har avtale med aktivitetskommiteen om at vi skal selge traktorvafler og kaffe på byrunden den 30.04. Vi ser frem til det.

Vi skal også ta ansvaret for en klubbkveld høst og vår, og vi diskuterte ulike forslag på det. Bestemmer hva det blir på vårmøtet på neste møte. Vi puslet litt med tanken om å arrangere en damekveld med vinkurs i løpet av året, for alle damer som har noe tilknytning til klubben, enten ved selv å være medlem, eller kone / venninne til en medlem. Vi skal jobbe videre med det neste gang.
Så fikk vi overraskende besøk av Kjell Kristian Nilsen. Han overrakte et gavekort på spaavdelingen på Union til Irene, for en fantastisk innsats for klubben. Det er vel fortjent. Han inviterte oss også til Liabygda, så det ligger an til en utflukt dit i løpet av året.

Kom også inn et par andre forslag på aktiviteter dette året, som vi skal se nærmere på, så vi gleder oss til det som kommer

Referent
Karen

 

Medlemmer-Logg inn!

Som medlem kan du logge inn og få tilgang til medlemsrelaterte sider.

Som innlogget finner du nye menypunkter i hovedmenyen samt en egen meny i sidefeltet. Artikler som er forbeholdt medlemmer vil også bli synlige.

SAK hjulhuset

Copyright © 2013. All Rights Reserved.