Storfjordens Automobil Klubb

Veteranbilklubben for hele Sunnmøre

Jentehjulet

Referat fra møte i Jentehjulet torsdag 16 februar 2017.                                                  

Sted: Frisksenteret

Randi åpnet dørene og tok imot oss hjertelig. Som en sikker og dyktig instruktør ledet hun oss igjennom en time med aktive øvelser. For noen av oss var dette første gang det å være på et treningstudio. De høye skuldrene kom etter hvert lengre ned og hun klarte å gi oss en følelse av at dette var noe vi kunne mestre. Et smart hjelpemiddel var «slyngen» som var god å ha, den hjalp på balansen og var god å holde i. Timen gikk fort i godt selskap og vi fikk nye opplevelser, en stor takk til Randi!

Neste post på programmet var møte med kaffe, frukt og kaker:

Det planlegges tur til Slogen Bryggeri i august, Karen har tatt kontakt og turen er under planlegging, vi ser fram til å oppleve Liabygda.

Softis -tur til Stuen er fastspikret på programmet vårt, vi venter på høyere temperaturer i mai og kommer tilbake med detaljene.

Jentehjulet har ansvar for medlemsmøtet i SAK i mars, dette planlegger vi skal skje på Hjulhuset og vi har gjort avtale med Kjell Narve Indreeide om at han skal fortelle oss litt om karosseriarbeid og overflatebehandling av biler. Det blir utlodning, hver medlem tar med 2 gevinster og så lager vi en hovedgevinst( korg med frukt og grønnsaker!). Vi kjøper inn tekake og wienerbrød og lager kaffe. Klubbmøte blir torsdag 30 mars.

Neste møte i Jentehjulet blir tirsdag 28 mars på Hjulhuset kl 18 30, det blir først noen felles øvelser med bøtte og vann og klut før vi setter oss ned med kaffe og en hyggelig prat.

Jentehjulet har 26 medlemmer og 10 av disse møtte opp, det vil si nesten 50 %! Det er bra!

For å oppsummere det hele må det sies at vi hadde ei trivelig stund i lag, takk til alle sammen!

Helen

referent

 

 

Medlemmer-Logg inn!

Som medlem kan du logge inn og få tilgang til medlemsrelaterte sider.

Som innlogget finner du nye menypunkter i hovedmenyen samt en egen meny i sidefeltet. Artikler som er forbeholdt medlemmer vil også bli synlige.

SAK hjulhuset

Copyright © 2013. All Rights Reserved.