Storfjordens Automobil Klubb

Veteranbilklubben for hele Sunnmøre

Redaktørens side

Klubbens informasjonsblad, blir utgitt 4 ganger i året. Bladet inneholder meldinger om "ting og tang" som skal skje i nær fremtid i klubbens regi. Bladet inneholder også artikler som medlemmene selv har forfattet. Innholdet av dette kan være reiseskildringer eller andre opplevelser fra veteranbilturer, også "skrekk og gru" historier.

Bladet har også annonser om kjøp og salg av gammelbil og annet.

Bladet er vårt viktigste medie til å bringe informasjon ut til alle våre medlemmer om hva som skal skje og referat om hva som har skjedd i klubben. Det er nå engang slik at en del medlemmer ikke deltar så aktiv på klubbens arrangement, men de er likevel levende interessert i hva som skjer. Bladets referater gir kanskje inspirasjon til å delta neste gang.
Har du en historie, tips om stoff eller bilder; send det gjerne inn til redaksjonen.

Aktuelt stoff sendes:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller

Storfjorden Automobilklubb
Brusdalen, 6260 Skodje.

Medlemmer-Logg inn!

Som medlem kan du logge inn og få tilgang til medlemsrelaterte sider.

Som innlogget finner du nye menypunkter i hovedmenyen samt en egen meny i sidefeltet. Artikler som er forbeholdt medlemmer vil også bli synlige.

SAK hjulhuset

Copyright © 2013. All Rights Reserved.