Storfjordens Automobil Klubb

Veteranbilklubben for hele Sunnmøre

Du må logge inn for å se medlemssidene!

Du vil da få tilgang til:
 
• Medlemslister
• Bilregister, - med adgang til å legge inn egne kjøretøy. 
• Artikler og klubbsaker som er forbeholdt medlemmene.

Som innlogget finner du nye menypunkter i Toppmenyen samt en egen Brukermeny øverst i høyre sidefelt. .

I Brukermenyen kan du endre ditt passord under "Brukerprofil - Rediger profil ". Dette bør gjøres hvis det er første gangen du logger inn, da passordet skal være personlig.

Ikke alt innholdet er klart ennå, men det kommer litt etter hvert. Har du tips om innhold på sida, eller måten det blir presentert på, eller tips og spørsmål vedrørende innhold, kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Levering av stoff og bilder til sida:
Den enkleste måten å levere på, er pr. mail, der en skriver artikler ferdig og sender med bilder til  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
Noen av medlemmene har direkte skrivetilgang, og kan gjøre sine ting ved å velge "LEGG TIL ARTIKKEL" i Brukermenyen. Hvis du kan tenke deg å være med på å utvikle eller bidra med stoff til siden er du hjertelig velkommen.

Når du er ferdig med "økta" går du til framside og logger deg ut igjen.
Medlemmer-Logg inn!

Som medlem kan du logge inn og få tilgang til medlemsrelaterte sider.

Som innlogget finner du nye menypunkter i hovedmenyen samt en egen meny i sidefeltet. Artikler som er forbeholdt medlemmer vil også bli synlige.

Copyright © 2013. All Rights Reserved.