LEIE AV BILFRAKTEHENGER

LEIE AV BILFRAKTEHENGER

Publisert av Lidvard Lundanes den 15.06.18. Oppdatert 25.04.24.

Klubben har en bilhenger som leies ut til klubbens medlemmer. Leiebeløp er kr 250,- for inntil 4 timer, kr 500,- for første døgn og kr 300,- for påfølgende døgn etter dette. Noen mener hengeren er for stor, men det er vel så enkelt at man kan frakte en liten bil på en stor henger, men det går dårlig å frakte en stor bil på en liten henger.

Er du usikker på hva som er lov så ligger det en kalkulator på veivesenet sine sider der man legger inn bilens reg og hengerens regnr VS7986 samt type førerkort. Det er ofte førerkort som setter begrensninger på tillat vogntogvekt.

 

Fremgangsmåte om du ønsker å leie er å ringe eller send en SMS med navn og ønsket leietid til Tor Arild Malin  mobil:913 81247.  

Leien  kan du forhåndsbetale med  Vipps 524691 merket med navn og "Leie av henger" før du henter hengeren. Leie som ikke er forhåndsbetalt vil bli fakturert i etterkant.

 

NB! Leietaker er ansvarlig for alle kostnader knyttet til bruken av tilhengeren i leieperioden. (Gebyrer, bøter, bompenger mm.)

 

Data på tilhengeren finn du i tabellen nedenfor.


Utstyr som følger hengeren ved utleige:
Innehold i Plastkasse VS7986 Brian James C4.
4 stk. komplette surrestropper med bøyle reim
2 stk. komplette surrestropper med ring.
1 stk. Foliert vognkort(samt et par vognkortkopier)
1 stk. Bøyle for lås av tilhengerkobling.
1 stk. Hengelås for lås.
1 stk. Nøkkel for hengelås
1 stk. overgang fra 13 polt tilhengerkontakt til 7 polt
bil kontakt.

Husk at du er ansvarlig for skader på tilhengeren og at disse skal meldes umiddelbart ved tilbakelevering av tilhengeren.