Lyst til å bidra ved ulike arrangement i SAK regi?

Lyst til å bidra ved ulike arrangement i SAK regi?

Publisert av Irene Årsnes den 13.05.22. Oppdatert 16.09.22.

Storfjordens Automobil Klubb har mange trivelige arrangement på terminlisten gjennom året. I veteranbilsesongen er det ofte tett mellom samlinger og treff.  

De tillitsvalgte, i de ulike komiteene er med på de aller fleste arrangementene, - men i tillegg trenger vi hjelpende hender på ulike oppgaver. Dirigere biler ved ankomst - ved parkering ved treff, loddsalg, kafe/kiosk .... m.m.

Nå blir det ofte til at vi spør samme medlemmene fra arrangement til arrangement ... 

Har en lyst å være med? .. når en har anledning så er det supert. 

Men for ikke å mase for mye og ofte på samme så har vi lyst å høre litt med medlemmene om det er noe som kunne tenkt seg å stå på en liste som vi kan nytte i forkant av et arrangement .... slik vi deler litt på ulike oppgaver på flere gjennom sesongen og året. 

Ulike ønsker og muligheter knyttet til å delta. ....... kanskje kan noen tenke seg å ta med en kake til kafeen, noe kunne kanskje tenke seg å være med å betjene kafeen også? Selge lodd bland publikum.. være med å rydde litt... underveis og etterpå.. dirigere biler ved arr. start... Andre saker... som jeg ikke kommer på i farten.

Håper dere kan tenke litt på dette

- Kunne du tenke deg å være med å bidra til aktivitet i klubben, så er alle hjertelig velkommen til det :-) 

Fint om de som har lyst å være med.. fint om en sender en liten e-post til formannen@storfjorden.no  eller ringer 916 16 630 ( Irene) 

Så samler jeg og setter opp en liste som vi har tilgjengelig ved planlegging av ulike aktiviteter.

 

Første forespørsel - her trenger jeg noe hjelp for å komme i mål.....

Første treffet jeg har lyst å spør om hjelp på er Baklukeloppisen 21. mai på Hjulhuset. Det er åpent for besøkende og publikum kl. 11-16

Som arrangører så må vi nok samles fra kl. 9:30/ 10:00, slik de som skal ha stand får rigget seg opp og slik at kiosk og kafeen får gjort seg klar. 

(da ligger det litt mellom linjene også et sterkt ønske om noe kaker... til dagen :-) - om noen har anledning)

e-post til formannen@storfjorden.no  eller ringer Irene på  916 16 630